Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αριθμός Απόφασης : 4/2015 (Αίτηση του κ. Μπέλλου Αθανασίου)

            ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                             ΔΗΜΟΣ
       ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
         ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΙΡΙΟΥ


Α  Π  Ο  Σ  Π  Α  Σ  Μ  Α

       Από το πρακτικό της υπ. αριθ. 1/2015 συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Στειρίου.

Αριθμός Απόφασης :    4/2015

Θέμα 4ο: Αίτηση του κ. Μπέλλου Αθανασίου για παροχή νερού στο κτήμα του στη περιοχή Σκόμπος Στειρίου.


.
Στο Στείρι και στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Στειρίου του Δήμου  ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ σήμερα την 27η του μήνα Μαρτίου του έτους 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00΄ συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο Στειρίου ύστερα από την υπ’ αρίθ.  2251/20-03-2015 έγγραφη πρόσκληση του κ. Προέδρου Σπάρο Αναστάσιο που επιδόθηκε σε κάθε ένα σύμβουλο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε θέματα ημερήσιας διάταξης.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 89 του Ν. 3852 /2010, δεδομένου ότι σε σύνολο 3 Συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Στειρίου του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας  βρέθηκαν παρόντες 2 μέλη, δηλαδή :
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
1. Σπάρος Αναστάσιος (πρόεδρος)  
2. Χήνας Γεώργιος


      ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Πάστρας Αθανάσιος
Στην συνεδρίαση αυτή παραβρέθηκε και η  πρακτικογράφος του Τοπικού Συμβουλίου, υπάλληλος του Δήμου κ. Αγγελική Πρωτόπαππα, για την τήρηση των πρακτικών.

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης και εισηγήθηκε το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ενημέρωσε τα μέλη του συμβούλιου της Τοπικής Κοινότητας Στειρίου και είπε χαρακτηριστικά ότι:

Με αίτησή  του ο κος Μπέλλος Αθανάσιος αιτείται να εγκριθεί σύνδεση για παροχή νερού στο κτήμα  του που βρίσκετε στην περιοχή  Σκόμπος στο Στείρι και δηλώνει ότι αποδέχεται τις από το νόμο και από τον κανονισμό ύδρευσης υποχρεώσεις του.

Μετά από έλεγχο, για το αίτημα του κ. Μπέλλου Αθανασίου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αποφάνθηκε ότι για την σύνδεση  για παροχή νερού στο κτήμα του στην περιοχή Σκόμπος στο Στείρι θα πρέπει να γίνει επέκταση δικτύου περίπου 250 μέτρα.

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Διστόμου μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη :

Α) Τις διατάξεις του άρθρου 86 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης»

Β) Την εισήγηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Να πραγματοποιηθεί το αίτημα του κ. Μπέλλου Αθανασίου, για έγκριση σύνδεσης για παροχή νερού στο κτήμα του στην περιοχή Σκόμπος στο Στείρι  με τις παρακάτω προϋποθέσεις :
Α. για την σύνδεση παροχής νερού του ακινήτου  με το δίκτυο ύδρευσης θα καταβάλλει στο Δήμο ποσό 80,00 €  πλέον Φ.Π.Α. 23% για τέλος σύνδεσης.
Β.  Οποιαδήποτε βλάβη προξενήσει σε κοινόχρηστο χώρο από τις εργασίες που θα κάνει για τις αναφερόμενες συνδέσεις, είναι υποχρεωμένος να τις αποκαταστήσει με δικές του δαπάνες.
Γ. Πριν από οποιαδήποτε ενέργειά του για τις παραπάνω συνδέσεις θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με την τεχνική και οικονομική υπηρεσία του Δήμου.
Δ. Η επέκταση δικτύου περίπου 250 μέτρα θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Μπέλλο Αθανάσιο και τα έξοδα αυτής θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.


Η απόφαση αυτή πήρε τον αριθμό   4/2015.

Αφού αναγνώστηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως.

      Ο Πρόεδρος Τ.Σ.                                                                        ΤΑ ΜΕΛΗ
                                                                                   
                                                                                    1. Χήνας Γεώργιος
                                                                                   
      Σπάρος Αναστάσιος                                                                 

                       


Πιστό Απόσπασμα
Δίστομο, 03-04-2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΙΡΙΟΥ



ΣΠΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου